Handelsbetingelser - Om Kunstkompagniet - FAQ - Kontakt

- Få nyhedsbrev - Fortrolighedspolitik

Velkommen til kunstkompagniet.dk

Canson, Arches Aquarelle Grain fin

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Canson, Arches Aquarelle Grain fin

 

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

433,00 dkk
ELLER

Beskrivelse

300 gr. - 20 ark - Grain fin struktur, Cold pressed
23 x 31 cm
3 forskellige størrelser

Historien om mærket Arches begyndte i 1492. I dette år afsluttede Arches samlingen af sin papirproduktion, som foregik omkring landsbyen Arches, syd for Epinal.
Papirmøllen i Arches fokuserede sin produktion til papir i høj kvalitet, anvendt til de mest kendte og smukkeste produktioner af datidens kunst. Historien viser , at møllen trykkede sine inkunabel (navn der blev givet til bøger fremstillet i begyndelsen af trykkerikunsten), som f.eks. ”Kronik de Gutenberg” af Dürer. Det er også på papir fra Arches at ”Beskrivelse af Egypten” bliver trykt. Dette værk blev bestilt af Napoleon I, da han vendte tilbage fra sin rejse i Egypten, og anvendtes af kongehuset fra 1809 til 1828.
Arches har siden 1492 været ensbetydende med den professionelle kvalitet blandt kunstnere. Produkterne i ren bomuld fremstillet på traditionel vis på runde maskiner har en naturlig struktur, der ligger tæt på papir, der er fremstillet manuelt. Disse fremstillingsmåder giver ligeledes et mere stabilt papir, som kun ændrer sig meget lidt når det fugtes, takket være bomuldens lange fibre, som er jævnt fordelt. Arches® Aquarelle papiret har også fordel ved en unik limning, på grund af en naturlig gelatine, der giver papiret en uforlignelig styrke over for "udviskning", og som gør farverne exceptionelle.

* Skal udfyldes

433,00 dkk